Maarten Frazer.jpg

Maarten Frazer nieuwe directeur Sportbedrijf Raalte

Publicatiedatum: 24-05-2024

Maarten Frazer wordt de nieuwe directeur van Sportbedrijf Raalte. Per 1 juli volgt hij voormalig directeur Henry Bronkhorst op. Frazer (45 jaar) is bekend met de sportwereld. De afgelopen 13 jaar heeft hij binnen Optisport verschillende functies bekleed, waarvan de afgelopen 6 jaar als regiomanager. Hij is aangesteld door de RvC voor een periode van 4 jaar.

Frazer: ‘Ik kijk ernaar uit om als directeur-bestuurder aan de slag te gaan bij Sportbedrijf Raalte.
Om samen met mijn nieuwe collega’s de inwoners van gemeente Raalte (nog) meer in beweging te brengen en te bouwen aan een duurzame relatie met sport- en beweegpartners. Verder zie ik het als een uitdaging Sportbedrijf Raalte als organisatie verder te ontwikkelen. Sport zit in mijn DNA. Ook in mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met diverse sporten zoals; hardlopen, zwemmen, squash en fitness. Daarnaast heb ik veel affiniteit met handbal als voormalig voorzitter van handbalvereniging UGHV.

Als echte Achterhoeker zie ik veel paralellen met regio Salland. Er heerst dezelfde mentaliteit en het verengingsleven mag trots zijn op wat vele vrijwilligers wekelijks voor elkaar krijgen. Ik zie veel mogelijkheden voor het sportbedrijf en heb er zin in om samen deze uitdaging aan te gaan en van Sportbedrijf Raalte het kloppende hart van de (sport) regio te maken.’