Dansmiddagen

Dansmiddagen voor senioren in Raalte

Publicatiedatum: 27-09-2024

Voor iedereen die van dansen houdt en graag samen in beweging wil komen zijn er wekelijks dansmiddagen voor senioren en ouderen in Wijkcentrum De Noaber (Schuilenburg) in Raalte. Een combinatie van gezelligheid en lekker dansen, georganiseerd door Sportbedrijf Raalte, het Hoftheater en ZGR. Op vrijdag 11 oktober 2024 start het nieuwe dansseizoen dat loopt tot en met april 2025. Hiervoor zijn nog enkele plekken vrij. Aanmelden voor de gratis proefles kan via www.sportbedrijfraalte.nl/dansmiddagen.

Groepen en lestijden

Er zijn twee verschillende groepen. Een beginnersgroep en gevorderden groep:

  • Eerste groep: 14.00 – 15.00 uur (beginners)
  • Gezamenlijke pauze met koffie/thee: 15.00 – 15.15 uur
  • Tweede groep: 15.15 – 16.15 uur (gevorderden)

Buurtsportcoach Wilma Mars: “Onder leiding van een professionele dansinstructeur, die ervaring heeft met de oudere danser, leer je (opnieuw) verschillende stijldansen. De dansles duurt 75 minuten incl. een pauze voor koffie, thee en een praatje. Een mooie manier om lekker in beweging te blijven.” Iedereen is van harte welkom, of het nu alleen is of samen met partner, vriend(in) of kennis. Danservaring is niet vereist. Deelnemer Theo is enthousiast: “Het is gezellig en gezond, een sport voor iedereen”.

Kosten

Voor de Dansmiddagen betalen deelnemers € 120,- per persoon, per dansseizoen (circa 30 danslessen). Dit is inclusief koffie en thee. Het bedrag kan ik twee delen betaald worden. Start je later? Dan krijg je korting op het totaalbedrag.

Gratis proefles
Eerst een proefles volgen? Dat kan altijd gratis. Aanmelden hiervoor kan www.sportbedrijfraalte.nl/dansmiddagen. Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem dan contact op met buurtsportcoach Wilma Mars via telefoon 06- 86 89 29 46 of per e-mail buurtsportcoach@sportbedrijfraalte.nl

Locatie Dansmiddagen
Wijkcentrum De Noaber/ Schuilenburg
Landrechtweg 10
8103 RB Raalte